1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Yellowstone s5 part 2 heeft een datum

  Yellowstone s5 part 2 heeft een datum

  Datum: 27/06/2024


  Paramount Network maakte eindelijk bekend wanneer de gevierde westernserie terugkeert voor het tweede deel van het vijfde seizoen. Na een afwezigheid van bijna twee jaar (seizoen 5 part 1 eindigde op 1 januari 2023) keert Yellowstone voor zijn grote finale terug op 10 november 2024.

  Maar dat zal dan wel zonder Kevin Costner zijn. De acteur die de rol speelde van pater familias, John Dutton, kwam in onmin met bedenker en scenarist Taylor Sheridan omdat zijn eigen langspeelfilm Horizon prioriteit kreeg.

  In een filmpje op X kondigde Costner zelf aan dat hij niet meer te zien zal zijn in de succesvolle serie: “Ik realiseerde me na anderhalf jaar gewertk te hebben aan Horizon en alles wat ermee te maken heeft, net dat ik niet in staat zal zijn om door te gaan met seizoen 5B van Yellowstone of afgeleide projecten in de toekomst. Het was iets dat me echt veranderde. Ik hield van Yellowstone en ik weet dat ook jij ervan hield. En ik wilde je gewoon laten weten dat ik niet zal terugkeren. Ik hou van de relatie die we hebben kunnen ontwikkelen, en ik zie je in de bioscoop."

  Bekijk hier het filmpje of X


 • Naar het overzicht van nieuwsitems