1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Yellowstone zit in de problemen…

  Yellowstone zit in de problemen…

  Datum: 7/02/2023  Het gaat Taylor Sheridan voor de wind. Zijn serie Yellowstone is momenteel de meest populaire en succesrijkste serie op de Amerikaanse lineaire televisie. Ook de spin-offs 1899 en 1923 over de familie Dutton deden het uitstekend, net als Tulsa King en Mayor Of Kingstown, twee andere serie van Sheridan.

  Maar… nu duiken er geruchten op dat er achter de schermen van Yellowstone problemen zijn met Kevin Costner, die de hoofdrol speelt. Costner die aanvankelijk getekend had voor 65 draaidagen, draaide dat aantal terug naar 50 voor de opnames van de eerste helft van seizoen 5. Komt daarbij dat hij de western Horizon wil regisseren op momenten dat er opnames zijn van het tweede deel van seizoen 5.

  Hoewel er nog geen nieuws is hoe deze situatie zal evolueren, zijn Paramount+ en Taylor Sheridan gesprekken gestart met Matthew McConaughey om in de voetsporen te treden van Costner. Welk personage hij zou vertolken is niet bekend, feit is wel dat Yellowstone weleens zou kunnen verdergaan zonder Kevin Costner. Paramount was niet beschikbaar voor enige commentaar.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems