1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Zweedse serie over ’social distancing’

  Zweedse serie over ’social distancing’

  Datum: 13/05/2020


  Viaplay is een van de eerste die uitpakt met een serie over social distancing. Orca volgt een volgt een groep mensen die geconfronteerd worden met de moeilijkste levensvragen terwijl ze verplicht worden zichzelf te isoleren van de buitenwereld. Alle personages communiceren met elkaar via telefoon en schermen. Daarom zal ook elke acteur zijn eigen scènes opnemen met zo weinig mogelijk technisch personeel. De serie wil de emotionele impact nagana van deze buitengewone situatie en stelt de vraag wat samen zijn betekent als je apart bent.

  Het experimentele drama werd geschreven en geregisseerd door Josephine Bornebusch (zie foto), de actrice uit Solsidan die onlangs ook de serie Love Me schreef en regisseerde.
  In de cast zien we Johan Rheborg (Partisan), Gustav Lindh (Love Me), Alba August (Becoming Astrid), Marie Göranzon (Beck), Joel Spira (Thicker than Water), Vera Vitali (The Bonus Family), Erik Johansson (The Bonus Family), Peter Andersson (Agent Hamilton), Rebecka Josephson (My Skinny Sister), Tova Magnusson (The Restaurant) en Josephine Bornebusch (Solsidan). De serie wordt verwacht in de herfst van dit jaar.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems