1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Connie & Clyde

Season1.be3,53,55

De 13-delige komische dramareeks Connie & Clyde speelt zich af rond het gelijknamige relatiebureau. Zaakvoerster Connie Coninx, headhunter in de liefde, heeft de touwtjes stevig in handen. Maar wanneer deze succesvolle koppelaarster samen met haar echtgenoot haar sterkste promotroef overboord kiepert, moet ze alles in het werk stellen om haar schip niet te laten zinken. Vastberaden blijft ze zoeken naar de ware liefde en de perfecte partner voor haar hopeloze klanten … en voor zichzelf.

Connie & Clyde werdt geproduceerd door Caviar, het productiehuis achter o.a. Smoorverliefd, Bo, De Smaak van De Keyser én het succesvolle Clan. De regie is in handen van Guy Goossens (Frits & Freddy, Matroesjka’s). De scenario’s zijn van Malin-Sarah Gozin – bedenker en scenarist van Clan -, Ben Zlotucha, Roel Mondelaers en Bert Van Dael.

De rol van Connie zal gespeeld worden door Eva Van Der Gucht, die ondermeer te zien was in de films Iedereen Beroemd en Tot Altijd en de tv-series Oud België en S1ngle. Axel Daeseleire geeft gestalte aan Hans, Connie’s ideale echtgenoot en promopop. Tom Audenaert (Quiz Me Quick, Hasta La Vista!) is Pol, de rechterhand van Connie die de psychologische profielen opmaakt van de klanten. Nathalie Meskens is de bescheiden consulente Tracy, die het hectische leven van haar bazin beter kan bijhouden dan om het even wie. Ben Segers (Quiz Me Quick, Code 37) is te zien als Vincent, een mislukte regisseur die in afwachting van die ene aanbieding al jaren de foto’s en videofilmpjes van Connie’s klanten maakt. Stefaan Degand (Clan, Quiz Me Quick, De Ronde) kruipt in de huid van Pascal, de kerel die zich bezighoudt met de clandestiene en verregaande backgroundchecks van de singles die zich aandien bij het relatiebureau. En Luk Wyns (Crimi Clowns) tot slot, is te zien als Hugo, de kleurrijke vader van Connie.

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Eva Van Der Gucht, Axel Daeseleire, Nathalie Meskens, Tom Audenaert, Luk Wyns, Stefaan Degand, Ben Segers

Prijzen: geen prijzen of nominaties

Aantal seizoenen: 2

Beschikbaar op DVD: seizoen 1

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •