1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

De Droom Van De Jeugd (NPO1)

Season1.be3,53,55

De Droom Van De Jeugd is een negendelige familiekroniek over de katholieke Brabantse familie Wander, waarin een ongewoon groot geheim als vergif door de verschillende generaties heen sijpelt.

Vanaf de jaren zestig tot aan het heden is te zien hoe grillig en onvoorspelbaar het leven zich aan de Brabantse katholieke familie voltrekt. Iedere generatie heeft z’n eigen obstakels en uitdagingen waarvoor gevochten en gestreden wordt. De Droom Van De Jeugd gaat dan ook over een gevecht om vrijheid, zowel op persoonlijk vlak als in een groter maatschappelijk verband. De veertig jaar waarin de serie zich afspeelt, geeft de kijker de kans om mee te groeien met de personages - tegen de achtergrond van belangrijke politieke gebeurtenissen. Zo zijn we via de leden van de familie Wander getuige van onder meer de studentenopstanden in Parijs (1968), de val van de Berlijnse muur (1989), de oorlog in voormalig Joegoslavië (1994) en de aanslagen van 9/11.

Ging dit jaar in première op het TV-festival Canneseries.Score

IMDb: Nog geen score beschikbaar

Metacritic: Nog geen score beschikbaar

Rotten Tomatoes: Nog geen score beschikbaar


Nog geen bespreking beschikbaar

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Mark Rietman, Annet Malherbe, Hanna van Vliet, Tamar van den Dop, Ko Zandvliet, Peter Paul Muller, Laura Bakker, Gijs Naber, Jacob Derwig, Roeland Fernhout

Prijzen: Nog geen prijzen of nominaties

Aantal seizoenen: 1

Beschikbaar op NPO1

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •