1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Flikken Maastricht s15 (Nederlands) (VRT 1)

Season1.be3,53,55

In het vijftiende seizoen van Flikken Maastricht lijkt na de uitschakeling van Virtus et Justitia de rust wedergekeerd en kan het in ere herstelde team terug naar het gezamenlijk onderzoeken van zaken zoals moord, doodslag, ontvoering en andere ernstige misdrijven. Echter, de goede samenwerking komt onder druk te staan wanneer Donna Martina, een AIVD-agent, zich meldt op het bureau Maastricht. Haar aanwezigheid dreigt een wig te drijven tussen Wolfs en Eva. Wanneer Eva hoort dat teamchef Kamphuis vertrekt, neemt ze een drastisch besluit dat de samenwerking tussen haar en Wolfs op het spel zet.
Ondertussen hebben Romeo en Marion hun handen vol aan een school waar drugs worden gedeald. Eén van de jonge dealers, Nick, wordt onder druk gezet door zijn 'vrienden'. Romeo en Marion proberen hem te helpen, maar de vraag is of dat zal lukken, aangezien de vrienden hem niet zomaar laten gaan.

Deze populaire Nederlandse serie die inmiddels al aan zijn 18de seizoen zit, is een spin-off van de Vlaamse serie Flikken.Score

IMDb: 8,2

Metacritic: Geen score beschikbaar

Rotten Tomatoes: Geen score beschikbaarLees de bespreking van:

MijnSerieKoop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Angela Schijf, Victor Reinier, Oda Spelbos, Sergio Romero IJssel, Joy Wielkens, Antoinette Jelgersma

11 afleveringen

Aantal seizoenen: 18

Beschikbaar op  VRT 1

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •