1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Haven

Season1.be3,53,55

Na het verdwijnen van The X-Files is Haven een perfecte aanvulling in het bovennatuurlijke genre. Bovendien is de serie losjes gebaseerd op de novelle ‘The Colorado Kid’ van Stephen King, die nog steeds een grote schare fans heeft. Je zou de serie ook kunnen omschrijven als een cross tussen Twin Peaks en Murder She Wrote, twee series die hun succes afdoende bewezen hebben. De serie komt weliswaar traag op gang met nogal stijf acteerwerk, maar gaandeweg worden de verhaallijnen donkerder en complexer en wordt de kijkpret intenser. Hoofdrollen zijn er voor Emily Rose (ER) en Eric Balfour (Skyline, 24).

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Emily Rose, Lucas Bryant, Eric Balfour, Richard Donat, John Dunsworth

Prijzen: geen prijzen, wel 6 nominaties

Aantal seizoenen:  4

Beschikbaar op DVD: seizoen 1, 2 en 3

Bekijk de trailer

Seizoen 1 (2010) aantal afleveringen: 13
Audrey Parker is een FBI-agente ‘zonder verleden’. Zij groeide op een in weeshuis en heeft geen familie. Daarom heeft ze zich ten volle op haar werk gegooid. Daarom ook dat ze naar Haven in de staat Maine gestuurd wordt om een ontsnapte moordenaar op te zoeken. Maar ter plaatse toegekomen ontdekt ze dat de man dood is en dat z’n dood fysisch onmogelijk was. Gaandeweg ontdekt Parker ook het geheim van Haven dat blijkbaar ook met haar eigen verleden te maken heeft.

Seizoen 2 (2011) aantal afleveringen: 13
Audrey wordt geconfronteerd met een vrouw die beweert FBI-agente Audrey Parker te zijn. De vrouw deelt behalve haar naam ook haar herinneringen, precies op het moment dat er problemen dreigen en dodelijke plagen het stadje teisteren. Ondertussen ziet Nathan zich gedwongen om na het overlijden van zijn vader de leiding van het politiekorps over te nemen. En een persoon uit Duke's verleden duikt plotseling op.

 

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •