1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Hidden

Season1.be3,53,55

Zweedse thrillerserie naar de bestseller 'Förstfödd' van Filip Alexanderson, met August Wittgenstein (Das Boot) en voormalig Bondgirl Izabella Scorupco (Goldeneye) in de hoofdrollen.

Op een bouwplaats waar hij bijklust om zijn zieke moeder financieel te ondersteunen, krijgt rechtenstudent Jonas een ernstig ongeluk. Hoewel hij dood wordt verklaard, ontdekt hij dat hij zichzelf weer tot leven kan wekken. Vanaf dat moment staat zijn leven op zijn kop. Er wordt op hem gejaagd en hij is gedwongen onder te duiken in de schaduwwereld van Stockholm, waar meer wezens met bovennatuurlijke krachten ronddolen, de ‘hidden’. Vivecka Eldh is een voormalig bokskampioene die zich over de ‘hidden’ ontfermt. Zij helpt de politie en de sociale dienst bij het onderzoek naar een reeks rituele moorden in de schaduwwereld en steunt diegenen die hun bijzondere gaven net hebben ontdekt.

Niets en niemand is wat het lijkt in Hidden, waar duistere geheimen, wisselende identiteiten en bovennatuurlijke krachten met elkaar botsen in hedendaags Stockholm. De serie mixt misdaad, psychologisch drama en horror op een realistische manier. Het scenario werd geschreven door onder meer Björn Paqualin (Hassel, Blue Eyes, Occupied).


Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: August Wittgenstein, Izabella Scorupco, Pia Tjelta, Alexander Willaume, Josefin Ljungman, Simon J. Berger

Prijzen:
nog geen prijzen of nominaties

Aantal seizoenen:
1

Beschikbaar op DVD:
seizoen 1 

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •