1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Hierro s2 (MyLum)

Season1.be3,53,55

De Spaanse whodunit – thriller met Candela Peña (Todo Sobre Mi Madre), Darío Grandinetti (Hable Con Ella, Relatos Salvajes) en nieuwkomer Matias Varela (Narcos) is terug met een nieuwe zaak voor rechter Candela Montes.

Enkele maanden zijn verstreken sinds een reeks moorden het kleinste eiland van de Canarische Eilanden opschrikte. Rechter Candela Montes went stilaan aan El Hierro en haar hechte, gesloten gemeenschap. Ze is vastbesloten om de drugszaak met zakenman Díaz op te lossen. Uit angst voor represailles weigert Díaz echter samen te werken. Toch stuurt iemand een huurmoordenaar om Díaz te vermoorden. Wie wil hem vermoorden? En waarom?

Ondertussen speelt een andere zaak die Candela nauw aan het hart ligt. Gaspar en Lucía gaan uiteen zonder een overeenkomst over de voogdij van hun twee dochters Ágata en Dácil. De confrontatie tussen de ouders en het gerecht verdeelt het hele eiland. Dan gooit een onverwachte moord en verdwijning roet in het eten. De zaak wordt bemoeilijkt en in verband gebracht met de drugszaak waarin Díaz verdacht wordt.
Score

IMDb: 7,4

Metacritic: NB

Rotten Tomatoes: NB


Geen bespreking beschikbaar


Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Candela Peña, Dario Grandinetti, Kimberley Tell, Luifer Rodríguez, Matias Varela, Maykol Hernández

Prijzen:
5 nominaties

Aantal seizoenen: 2

Beschikbaar op MyLum

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •