1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Koppels

Season1.be335

Koppels is een thirty-something dramaserie geschreven door Hans Galesloot (Meiden van de Wit, Medisch Centrum West) en Simone Kome-van Breugel voor de Nederlandse televisiezender Talpa. De serie kende ondanks zijn kwaliteiten weinig succes en werd al stopgezet na één seizoen, nadat het ook al verwisseld was van uitzendtijd. In België werd de serie uitgezonden door één.

Centraal staat de dertiger, die een balans probeert te vinden tussen werk, seks, liefde, familie en kinderen. Vier koppels, die bijna allemaal ‘huisje, boompje, beestje’ willen, maar zich tegelijkertijd genoodzaakt zien zich eerst een te weg banen door lastige bijzaken als ambitie, achtergrond, levensomstandigheden, persoonlijkheid en/of seksuele identiteit.

Hoewel er weinig gebeurt, kan de serie boeien omdat je begaan bent met het lot van de personages. De serie is daarom een redelijk goede afspiegeling van de realiteit. Vele situaties zullen dan ook als zeer herkenbaar overkomen. In de rolverdeling herkennen we ondermeer Nienke Römer, Joep Sertons, Maria Kraakman, Cindy de Quant, Mark Ram, Mattijn Hartemink en Jeroen van Koningsbrugge. RTL 4 zond de serie vanaf juli 2008 weer uit onder de naam 'Midlife Crisis.'

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Nienke Römer, Joep Sertons, Maria Kraakman, Cindy de Quant, Jeroen van Koningsbrugge, Mattijn Hartemink, Mark Ram.

Prijzen: geen

Aantal seizoenen: 1

Beschikbaar op DVD: seizoen 1

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •