1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Life In Squares

Season1.be3,53,55

De driedelige serie Life In Squares, uitgezonden door BBC Two, trok in de pers de aandacht door z’n onderwerp en de focus op seksualiteit.
De serie vertelt het verhaal van de Bloomsburygroep, een collectief van schrijvers, intellectuelen, filosofen en artiesten waartoe onder meer Virginia Woolf, John Maynard Keynes, E. M. Forster en Lytton Strachey behoorden. Hun werk beïnvloedde onder meer de literatuur, de esthetica en de economie. Verder hadden de leden van de groep ook uitgesproken meningen over het feminisme, het pacifisme en de seksualiteit.

Life In Squares kun je omschrijven als een intiem en emotioneel portret, gekruid met een serieuze portie seks. The Daily Mail sprak van het meest racistische kostuumdrama ooit gemaakt.

Het verhaal zoomt gaat heel specifiek in op de relatie tussen de zusters Virginia Woolf en Vanessa Bell en de gecompliceerde seksuele relatie van Vanessa met de homoseksuele artiest Duncan Grant. De hoofdrollen worden gespeeld door Lydia Leonard, Phoebe Fox en James Norton (Grantchester, Happy Valley)Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Lydia Leonard, Phoebe Fox, James Norton
 
Prijzen: geen prijzen of nominaties

Aantal seizoenen:
1

Beschikbaar op DVD:
nog niet verschenen op DVD of BD

Bekijk de trailer

Seizoen 1 (2015) aantal afleveringen: 3

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •