1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Marsman

Season1.be3,53,55

In augustus zijn in en rond Kapelle-op-den-Bos de opnames gestart van Marsman, een achtdelige serie die geschreven werd door acteur Mathias Sercu, die naast acteren ook de serie deels zal regisseren.

De hoofdrol wordt gespeeld door Jurgen Delnaet (Aanrijding In Moscou, Dubbelleven). Hij is Nico Marsman, een man die eerst zijn moeder verliest en dan zonder werk valt. Wanneer hij bovendien de verzorging van zijn autistische broer Rudy op zich neemt, laat Nico’s vrouw hem ook nog in de steek. Nico wil zijn leven opnieuw op de sporen krijgen, maar weet niet hoe…

Naast Jurgen Delnaet worden de andere rollen gespeeld door ondermeer David Cantens (Ella, De Vijfhoek), Robby Cleiren (Clan), Mathias Sercu (Crême De La Crême), Tom Audenaert (Quiz Me Quick), Maaike Cafmeyer (Eigen Kweek), Machteld Ramoudt (De Kotmadam, Red Sonja), Lynn Van Royen (De Ridder) en Laurence Roothooft (Van Gogh: Een Huis Voor Vincent).

Marsman, een coproductie van één en Sultan Sushi (Red Sonja, Danni Lowinski) met steun van het Mediafonds, zal ten vroegste op één uitgezonden worden in het voorjaar 2014. Leuke bijkomstigheid: de soundtrack wordt verzorgd door Sioen.

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •