1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Peacemaker

Season1.be3,53,55


Net als Invisible Heroes is ook Peacemaker een meeslepende politieke thriller van Finse makelij. De serie speelt zich af in Turkije, Syrië en Spanje en geeft ons inzicht in de wereld van de vredesonderhandelaars, de internationale wapenhandel en hun diepgewortelde relaties met mensen met macht. De serie draait rond een team Finse vredesonderhandelaars dat werkt in een internationaal conflictgebied, én tegelijk kwesties uit hun eigen verleden moeten oplossen.

Ann-Mari Koistinen is een Finse vredesonderhandelaar die recent haar ontslag heeft ingediend als crisisadviseur van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Toch wordt ze door de VN gevraagd om een vredesproces in Turkije te leiden. Naarmate de vredesgesprekken vorderen, moet ze in het reine komen met haar verleden, voor haar privéleven het hele vredesproces in gevaar brengt.

In deze serie waarin het hoofdpersonage een sterke vrouw is, zien we vooral een veel gelaagd scenario, gedragen door sterke vertolkingen. Martti Ahtisaari, voormalig diplomaat bij de Verenigde Naties, ex-president van Finland (1994-2000) en winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede wegens zijn belangrijke inspanningen, op diverse continenten en gedurende meer dan drie decennia, om internationale conflicten op te lossen, verleende zijn deskundige medewerking aan de serie.Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Irina Björklund, Mikko Nousiainen, Louise Peterhoff 

Prijzen:
geen prijzen of nominaties

Aantal seizoenen:
1

Beschikbaar op DVD:
Seizoen 1 

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •