1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Summer Of Rockets

Season1.be3,53,55

De Britse miniserie Summer Of Rockets, die zich afspeelt in 1958 tijdens de Koude Oorlog, volgt het verhaal van Samuel Petrukhin, een Joodse uitvinder die geboren werd in Rusland, maar emigreerde naar Groot-Brittanië. Zijn specialiteit is op maat gemaakte hoorapparaten. Samuel is vastberaden zich in te werken in de Britse high society.

Wanneer hij eerder toevallig in contact komt met Kathleen, een vrouw uit de hogere kringen, en haar echtgenoot, de politicus en oorlogsheld Richard Shaw, is hij erg onder de indruk van de glamour die het koppel uitstraalt. Maar dan wordt Samuel, gespeeld door Toby Stephens (Lost In Space, Die Another Day, Black Sails), het slachtoffer van chantage: agenten van de Britse geheime dienst MI5 dwingen hem het echtpaar Shaw te bespioneren. Zo belandt Samuel in een duister web van leugens en bedrog. Proberen de geheimagenten hem in een dodelijke val te lokken? Zijn de Shaws echt betrokken bij een samenzwering tegen hun eigen land? Terwijl zijn leven meer en meer vervlochten raakt met zijn geheime werk, valt alles rond hem in duigen. Hoe ver is hij bereid het te laten komen? En wie kan hij echt vertrouwen?

Toby Stephens speelt naast Keeley Hawes (Bodyguard, The Durrells, The Missing), Timothy Spall (Mr. Turner, The King’s Speech) en Linus Roache (Homeland, Vikings). Het verhaal is gebaseerd op het semi-autobiografische leven van de familie van BAFTA- en Emmy-winnaar en regisseur Stephen Poliakoff, de scenarist van Dancing On The Edge en Close To The Enemy.

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Toby Stephens, Keeley Hawes, Lily Sacofsky, Timothy Spall, Linus Roache

Prijzen:
géén prijzen of nominaties

Aantal seizoenen:
1

Beschikbaar op DVD:
Seizoen 1 

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •