1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Beartown heeft een trailer

  Beartown heeft een trailer

  Datum: 13/02/2021


  Het is niet omdat je een uitzonderlijk sporttalent bent dat hij het recht hebt om vrouwen seksueel lastig te vallen. Dat is zowat de inhoud van de nieuwe Scandinavische serie Beartown, een serie die door HBO Europe wordt uitgebracht.

  Het hoofdpersonage is een 15-jarige jongen die aanzien wordt als een super getalenteerde ijshockeyer. De jongen werd opgevoed in een sfeer waar winnen het enige is wat telt. Maar dat geeft hem nog niet het recht om een vrouwenlichaam op te eisen, enkel en alleen omdat hij goed is in een sport. Het voorval gebeurt op het moment dat het team voor een zeer belangrijke wedstrijd staat die de kans geeft om het stadje zinvol op de kaart te zetten. De lokale bevolking reageert fel wanneer zij horen over het seksueel overschrijdend gedrag…

  De serie is gebaseerd op het boek 'Björnstad' van Frederick Backman, de auteur van 'A Man Called Ove'. De hoofdrollen worden vertolkt door Ulf Stenberg (Before We Die, Älska Mig), Miriam Ingrid, Oliver Dufåker en Aliette Opheim (Kalifat, Thicker Than Water, Fortitude).

  Kijk hier naar de trailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems