1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Beforeigners s2 heeft een trailer

  Beforeigners s2 heeft een trailer

  Datum: 16/11/2021

  Mensen uit het stenen tijdperk, uit de periode van de Vikings en uit de 19de eeuw verschijnen plotseling aan de oppervlakte. Niemand begrijpt er iets van en de nieuwkomers, die ‘beforeigners’ genoemd worden, weten helemaal niet waar ze vandaan komen. Eén ding is zeker: ze blijven maar komen en een terugkeer is niet mogelijk.

  In het tweede seizoen worden detectives Viking Alfhildr en de uitgebluste politieofficier Lars geconfronteerd met een brutale moord. Het onderzoek verbindt verschillende tijdperken en landen en de vraag die zich stelt is of Jack de Ripper is teruggekeerd. Willen ze de killer inrekenen, dan moeten onze twee detectives elkaar vertrouwen.

  Beforeigners (Fremvandrerne) is een leuke, intrigerende Noorse serie die geschreven werd door Anne Bjørnstad en Eilif Skodvin, het creatieve team dat ook verantwoordelijk was voor het erg plezierige Lilyhammer. Nieuwkomers in het tweede seizoen zijn Paul Kaye (Game Of Thrones) Ann Akin (I May Destroy You), Jade Anouka (His Dark Materials), Billy Postlethwaite (Chernobyl), Hedda Stiernstedt (The Restaurant) en Philip Rosch (The Alienist).


  Kik hier naar de trailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems