1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Binnenkort op Netflix: Hellbound

  Binnenkort op Netflix: Hellbound

  Datum: 22/09/2021


  Een Koreaanse serie waar wij zeker naar uitkijken is Hellbound (Jiok) van regisseur Yeon Sang-ho, de regisseur van de uitstekende horrorfilm Train To Busan. De serie is gebaseerd op de webtoon The Hell.

  Hellbound vertelt het verhaal van bovennatuurlijke wezens die uit het niets verschijnen om mensen tot de hel te veroordelen. Het maakt niet uit of deze gebeurtenissen een zegen of een vloek zijn: een nieuwe religieuze groepering, die geleid wordt door Jung Jin-soo, interpreteert ze allemaal als de wil van het goddelijke. Wat zich door deze hachelijke situatie ontvouwt, is een intens en zeer beladen verhaal over mensen die moeten overleven onder omstandigheden van totale sociale chaos.

  Politierechercheur Jin Kyung-hoon onderzoekt het fenomeen 'proclamaties' en de rituele moorden terwijl televisiejournalist Bae Young-jae (Park Jeong-min) en Min Hey-jin, de advocaat van de beschuldigden, de mysterieuze sekte onderzoeken. Samen trachten deze drie onderzoekers antwoorden te vinden voor dit waanzinnig fenomeen dat een hele natie omvormt tot een ware chaotische hel.

  De serie kreeg heel wat positieve respons en werd dit jaar uitgenodigd voor het 46ste Toronto International Film Festival, het 26ste Busan International Film Festival en het 65ste BFI London Film Festival.

  In de hoofdrollen zien we Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo, Park Jeong-min, Won Jin-a, Yang Ik-june, Kim Do-yoon, Kim Sin-rock en Ryu Kyung-soo


  Kijk hier naar de uitstekende teaser
 • Naar het overzicht van nieuwsitems