1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • De eerste beelden van The Eddy

  De eerste beelden van The Eddy

  Datum: 26/11/2019

  Een van de series die het beste laat verhopen is The Eddy, een muzikaal drama geregisseerd door Damien Chazelle (Whiplash, First Man, La La Land) (zie foto)die hiermee zijn debuut maakt voor televisie.

  In afwachting van de trailer publiceerde Netflix deze week de eerste beelden. De serie speelt zich af in het multiculturele Parijs en draait rond een club, zijn eigenaar, het huisorkest en de chaotische stad die hen omringt.

  Op de foto’s zie je hoofdrolspelers André Holland (The Knick, Castle Rock, Moonlight) Amandla Stenberg (The Hate U Give), Joanna Kulig (Cold War, Ida) Tahar Rahim (Un Prophète, The Looming Tower) en Leila Bekhti (Paris Je T’aime)
  Ook zie je de bandleden van het huisorkest: Randy op de piano (Randy Kerber), Katarina op de drums (Lada Obradovic), Jude op de bass (Damian Nueva Cortes), Jowee op de saxofoon (Jowee Omicil), en Ludo op trompet (Ludovic Louis).

  Jack Thorne (His Dark Materials, Kiri, National Treasure, The Virtues) schreef het scenario van verschillende afleveringen terwijl 6-voudig Grammy Award-winnaar Glen Ballard (Alanis Morissette’s Jagged Little Pill, Michael Jackson’s Bad) de nummers schreef voor de band.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems