1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • De Luizenmoeder krijgt Vlaamse remake

  De Luizenmoeder krijgt Vlaamse remake

  Datum: 6/02/2018

  Nederland is helemaal in de ban van de komische reeks De Luizenmoeder. Afgelopen zondagavond werd met 3,5 miljoen kijkers het record voor de derde maal verpulverd. Daarmee wist de serie om halfnegen 40% van alle kijkers aan het scherm gekluisterd te houden. De kans is groot dat met de uitgestelde kijkers erbij, de grens van de 4 miljoen overschreden.

  Dat gigantische succes bleef ook bij ons niet onopgemerkt. Productiehuis Lecter Media, bekend van o.a. Groeten Uit.., Bartel In Het Wild en Project Axel, heeft de rechten gekocht voor een Vlaamse remake.

  De Luizenmoeder speelt zich af op een basisschool. Wanneer de pas gescheiden moeder Hannah met haar dochtertje Floor op de speelplaats arriveert, wordt ze al vlug geconfronteerd met de regeltjes van de school. Ook laten de andere moeders vlug merken dat Hannah en Floor zich moeten aanpassen aan de gang van zaken. Binnen de school zelf zwaait Juf Ank de plak, probeert directeur Anton zijn positie waar te maken, maar is het conciƫrge Volkert die voor de echte veranderingen zorgt.

  Wanneer en voor welke zender De Luizenmoeder gemaakt zal worden, is nog niet duidelijk.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems

Nieuw op DVD/Blu-ray