1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Friends-special op 1 juni op Play4 en Streamz

  Friends-special op 1 juni op Play4 en Streamz

  Datum: 25/05/2021


  Goed nieuws voor fans van Friends! Na 15 jaar keren Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer terug naar de set van het iconische Stage 24 in Burbank, Hollywood voor een uitgebreide reünie met gastheer James Corden. In ‘The One Where They Get Back Together’, zoals de special heet, blikken ze terug op de tien seizoenen die van de hitserie werden gemaakt.

  In de special leest de cast samen scenario’s, testen ze elkaars geheugen met een quiz en delen ze geheimen vanop de set. Daar verschijnt ook een modeshow, met een ‘special appearance’ van The Christmas Armadillo en natuurlijk bespreken ze de aloude vraag: “Were they on a break?”. Niet alleen de zes vrienden zien we terug maar ook oude bekenden zoals Maggie ‘Janice’ Wheeler, Tom Selleck, Elliott Gould, Reese Witherspoon (die de zus van Rachel speelde) en James Michael Tyler, de barista van Central Perk.
  En dan zijn er nog de indrukwekkende gaststerren die langskomen om te vertellen hoe de serie tot leven kwam en welke impact hij op hen heeft gemaakt. Zo zien we David Beckham, Justin Bieber, BTS, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Kit Harington, Mindy Kaling en Malala Yousafzai.

  De eerste aflevering van Friends werd op 22 september 1994 uitgezonden. De serie, die 6 Emmy's won, stopte na tien seizoenen en 236 afleveringen.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems