1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • House Of Promises wint Coup de Cœur

  House Of Promises wint Coup de Cœur

  Datum: 8/04/2022


  MIPDrama is een premium showcase van de meest verwachte high-end dramaseries (alle genres inclusief comedy) die jaarlijks plaatsvindt op MIPTV, de beurs voor televisie. Het event biedt internationale kopers een exclusieve eerste blik op een selectie van aankomende dramaseries in een vroeg productiestadium.

  De winnaar van de MIPDrama Buyers' Coup de Cœur – 2022 werd het Duitse House Of Promises, de nieuwe serie van de makers van Babylon Berlin. Andere geselecteerde series waren: All That Is Left (Zweden), Bangla - The Series (Italië) , Billy The Kid (VS/Canada), Dear Vivi (Duitsland), Elvira (Denemarken), Evilside (Finland), Summer Of Sorrow (Finland), The Invicibles (Finland) en The Net (Duitsland/Oostenrijk/Italië).

  House Of Promises speelt zich af in het Berlijn van de jaren ’20. De serie volgt de levens van een Joodse handelsfamilie die een ultramoderne winkel opent in de Torstrasse 1 in Berlijn. De geschiedenis van de winkel en de locatie zal door de jaren heen een afspiegeling zijn van Duitsland zelf. • Naar het overzicht van nieuwsitems