1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Intouchables-duo gaat voor tv-serie

  Intouchables-duo gaat voor tv-serie

  Datum: 19/11/2019

  Eric Toledano en Olivier Nakache, de regisseurs van de monster hit Intouchables en van Hors Normes, de film die het Festival van Cannes afsloot, gaan een tv-bewerking maken van de Israëlische serie BeTipul (In Treatment). De originele serie werd eerder al in 14 landen bewerkt, de meeste bekende versie is die van HBO uit 2008 met Gabriel Byrne in de hoofdrol.

  De nieuwe serie speelt zich af in Parijs, tijdens de nadagen van de terroristische aanval op 13 november 2015. Het hoofdpersonage Philippe Dayan is een therapeut die onder meer volgende patiënten behandelt: een chirurg die een emotionele crisis meemaakt, een koppel dat op het punt staat te scheiden en een tiener met zelfmoordgedachten. Dagen na de aanslag krijgt Dayan, wiens kantoor in de nabijheid van de Bataclan-zaal is gevestigd, het bezoek van een politieman die leidt aan een trauma. Dayan is er zodanig van ondersteboven dat hij hulp zoekt bij zijn eigen therapeute.

  In de rolverdeling zien we Frédéric Pierrot, Melanie Thierry, Anaïs Demoustier, Pio Marmaï, Céleste Brunnquell, Read Kateb en Carole Bouquet.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems