1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Kevin Janssens als ultraorthodoxe Jood

  Kevin Janssens als ultraorthodoxe Jood

  Datum: 22/09/2021


  In opdracht van Eén en Netflix zijn De Mensen en de Israëlische productiepartner Keshet International begonnen met de opnames van Diamonds, een serie over een ultraorthodoxe Joodse familie. Het scenario wordt geschreven door de mensen die verantwoordelijk waren voor de populaire Netflix-serie Fauda.

  Het hoofdpersonage wordt gespeeld door Kevin Janssens. Hij is Noah Wolfson, een man die terugkeert naar Antwerpen waar hij opnieuw contact zoekt met z’n familie en met het ultraorthodoxe Joodse leven waartegen hij ooit rebelleerde. Noah ontdekt dat z’n broer de succesvolle business van de familie geruïneerd heeft door diamanten te verhandelen aan de louche mensen. Hoewel er intense spanningen zijn met zijn familie, broer en zuster, probeert Noah de zaak toch te redden, maar al vlug komt hij terecht in de criminele wereld.

  De serie, die wordt opgenomen in het Nederlands, Engels en Jiddisch, telt acht afleveringen. In de rolverdeling zien we naast Kevin Janssens onder meer Dudu Fisher, Yona Elian, Mendy Cahan, Ini Massez, Robbie Cleiren, Jeroen Vander Ven, Marie Vinck en Els Dottermans.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems