1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Laatste seizoen van Bosch heeft een datum

  Laatste seizoen van Bosch heeft een datum

  Datum: 17/05/2021


  Het zevende en laatste seizoen van de schitterende politieserie Bosch is exclusief te zien vanaf 25 juni op Amazon Prime Video. Naast de bekendmaking van de datum, publiceerde Prime ook een aantal foto’s uit de nieuwe serie en een teaser.

  Het laatste seizoen is andermaal gebaseerd op een bestseller van Michael Connelly en op de waar gebeurde zaak die de inspiratie vormde voor het boek. Ditmaal gaat het over het boek 'The Burning Room'. Het verhaal gaat over een tienjarig meisje dat om het leven komt bij een brand. Detective Harry Bosch wil ten koste van alles de dader inrekenen en gerechtigheid laten geschieden, dit ondanks alle tegenkantingen van hogerhand. De emotioneel en politiek gevoelige zaak dwingen Bosch om uit te zoeken hoever hij wil gaan om het recht te laten zegevieren.

  Titus Welliver als Harry Bosch, Jamie Hector als detective Jerry Edgar, Amy Aquino als Lt. Grace Billets, Madison Lintz als dochter Maddie Bosch en Lance Reddick als grote baas Irvin Irving hernemen hun rollen.

  Fans hoeven niet te treuren omdat dit het allerlaatste seizoen is, want Amazon Prime Video heeft de productie voor de spin-off  al in gang gezet.

  Kijk hier naar de teaser


 • Naar het overzicht van nieuwsitems