1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Nederland krijgt als eerste Disney+

  Nederland krijgt als eerste Disney+

  Datum: 21/09/2019

  Vorige week (In de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 september) heeft Disney+ iedereen verrast door in Nederland de proefperiode van haar nieuwe videodienst te lanceren. De lancering dient om de eventuele technische foutjes op te lossen.

  Nederlandse consumenten krijgen als eerste ter wereld exclusief toegang tot de streamingdienst. De proefperiode is gratis en loopt tot de officiële lanceerdatum van 12 november (op die datum volgen naast Nederland ook nog de VS en Canada). Een abonnement gaat in Nederland € 6,99 per maand kosten en is ook beschikbaar voor € 69,99 per jaar.

  Abonnees krijgen voor dat bedrag de beschikking over reclamevrije films, series en andere programma’s van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Titels die nu al beschikbaar zijn Avengers, Avengers: Age Of Ultron, Avengers: Infinity War, Black Panther, de drie Iron Man-films, Guardians Of The Galaxy, de Captain America-films, de Ant-Man- en Thor- titels alsook Doctor Strange.

  In het eerste jaar zal Disney+ meer dan 25 eigen series en 10 nieuwe films en documentaires online zetten, waaronder The Mandalorian en een nieuwe versie van Lady En De Vagebond, allebei te zien vanaf 12 november.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems