1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Nieuwe serie voor David E. Kelley

    Nieuwe serie voor David E. Kelley

    Datum: 2/02/2022


    David E. Kelley is beslist geen onbekende meer voor de liefhebbers van goede tv-series. Kelley werd bekend met series als Ally McBeal, Boston Legal en The Practice, maar het was pas sinds Big Little Lies dat z’n carrière een heropflakkering kende met series als The Undoing, Nine Perfect Strangers, Big Sky, Goliath en Mr. Mercedes. Binnenkort komen daar ook nog Lincoln Lawyer, Anatomy Of A Scandal, Love And Death en The Missing bij.

    Deze laatste serie is gebaseerd op de bestseller 'The Missing File' van de Israëlische misdaadauteur Dror A. Mishani. The Missing vertelt het verhaal van Detective Avraham (Jeff Wilbusch uit Unorthodox), wiens geloof in de mensheid zijn superkracht is als het gaat om het blootleggen van de waarheid. Geleid door een diep gevoel van spiritualiteit en religieuze principes, moet Avraham zijn eigen menselijkheid in twijfel trekken wanneer een schijnbaar routinematig onderzoek op zijn kop wordt gezet.

    Juliana Canfield die we kennen uit Succession waarin zij Kendall Roy’s loyale secretaresse Jess speelt, vertolkt de rol van Janine Harris, een nieuwkomer bij de NYPD. Ze is op zoek naar een mentor en smeekt om samen te mogen samenwerken met Avraham, die liever alleen werkt.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems