1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Nurse Jackie en Weeds krijgen een vervolg

  Nurse Jackie en Weeds krijgen een vervolg

  Datum: 27/05/2023


  Momenteel wordt er bij Showtime gewerkt aan revivals van Nurse Jackie en Weeds met respectievelijke hoofdacteurs Edie Falco en Mary-Louise Parker wellicht weer in de hoofdrollen.

  De nieuwe Weeds speelt zich af in Kopenhagen waar het hoofdpersonage Nancy Botwin – een huismoeder die ooit startte met het dealen van marihuana om haar levensstijl te kunnen betalen - verblijft. Marihuana is nog steeds illegaal, maar in de Vrijstad Christiania, een zelfverklaarde semi-onafhankelijke enclave in de Deense hoofdstad Kopenhagen, wordt het gebruik en de verkoop stilzwijgend getolereerd.

  Over de inhoud van de Nurse Jackie is niets geweten. Jackie Peyton werkt in een hospitaal in New York en is verslaafd aan drugs. Heel haar carrière probeert ze een evenwicht te vinden tussen de noden van haar werk en haar persoonlijke behoeften. Twee scenaristen die ook meewerkten aan de originele serie zullen de serie schrijven en produceren.

  Nurse Jackie startte in 2009 en liep gedurende 7 seizoenen. Weeds begon eraan in 2005 en liep 8 seizoenen. • Naar het overzicht van nieuwsitems