1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Opnames nieuwe serie Harlan Coben zijn gestart

  Opnames nieuwe serie Harlan Coben zijn gestart

  Datum: 6/03/2019

  Deze week zijn in Manchester de opnames gestart van The Stranger, een achtdelige serie die gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Harlan Coben.

  Adam Price is gelukkig getrouwd met Corrine Price, een gerespecteerde lerares, een liefdevolle echtgenote en de zorgzame moeder van twee zonen. Alles gaat hem voor de wind totdat hij op een diner een vreemdelinge ontmoet die hem een verschrikkelijk geheim vertelt over zijn echtgenote. Adam confronteert Corrine hiermee, maar zij verdwijnt met de Noorderzon en zet een reeks gebeurtenissen in gang die fatale gevolgen zullen hebben.

  In de rolverdeling zien we o.a. Richard Armitage (The Hobbit, Berlin Station) als Adam, Hannah John-Kamen (Ant-Man And The Wasp, Ready Player One) als de ‘stranger’, Siobhan Finneran (Happy Valley) als DS Johanna Griffin, Stephen Rea (The Honourable Woman, Counterpart, Utopia) als gepensioneerd politie-inspecteur Mark Rinsky op wie Adam een beroep doet om hem te helpen, Anthony Head (Dancing On The Edge, The Split) als Edgar Price, de CEO van een groot vastgoed ontwikkelingsbedrijf dat een vervallen gebied probeert op te knappen en wiens leven op z’n kop gezet wordt wanneer een groot geheim uit het verleden openbaar wordt gemaakt en tot slot comédienne Jennifer Saunders (French & Saunders, Absolutely Fabulous) die de rol speelt van Heidi, de beste vriendin van Johanna Griffin.

  The Stranger is na The Five en Safe de derde samenwerking tussen productiemaatschappij RED, Harlan Coben en Netflix.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems