1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Stephen Graham speelt mee in Peaky Blinders s6

  Stephen Graham speelt mee in Peaky Blinders s6

  Datum: 30/04/2021


  Uit foto’s die zondag 25 april getrokken werden op de set van Peaky Blinders, kunnen we afleiden dat Stephen Graham (The Irishman, Line Of Duty, Boardwalk Empire) meespeelt in het zesde en laatste seizoen van het gangsterdrama Peaky Blinders. Maar ondanks de geruchten zal het niet in de rol van Al Capone zijn. Welke rol hij exact zal spelen wil bedenker Steven Knight niet vertellen.

  Uiteraard zien we ook Cillian Murphy en Paul Anderson terug als Tommy en Arthur Shelby. Sophie Rundle als Ada Thorne en Finn Cole als Michael Gray zijn ook opnieuw van de partij. Wie ook een surprise comeback maakt is Aimee-Ffion Edwards als Esme Shelby, de echtgenote van John Shelby, de jongere broer van Tommy en Arthur, die in het vierde seizoen werd neergeknald door de Changretta-familie. Esme was niet meer in de reeks te zien sinds de tweede episode van het vierde seizoen.

  Hoewel dit het laatste seizoen is, zal de saga van de Shelby-familie voortgezet worden op het witte doek d.m.v. een langspeelfilm. Of de onlangs overleden Helen McCrory nog in de serie te zien zal zijn, is niet bekend, evenmin als de uitzenddatum van dit laatste seizoen. Wij tippen op najaar 2021.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems