1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Streamz sluit deal met HBO Max

  Streamz sluit deal met HBO Max

  Datum: 30/04/2021


  Woensdag maakte Telenet bekend dat ze een deal gesloten hebben met HBO Max waardoor alle content voortaan te zien zal zijn op Streamz. De series die vanaf 10 mei in première gaan zijn Raised By Wolves en The Flight Attendant. Daarna volgen de documentaires Wahl Street, Generation Hustle en Heaven’s Gate: the Cult of Cults. In juni volgen nog Search Party en Genera+ion. De documentaire Expecting Amy staat gepland voor juli. Verder zijn ook voorzien de revivals van Fresh Prince Of Bel-Air, Friends, Gossip Girl en Sex And The City en The Sex Lives Of College Girls. Uiteraard staan er ook heel wat nieuwe films gepland.

  Naast de nieuwe HBO Max-titels brengt Streamz de komende maanden ook heel wat nieuwe populaire HBO-titels. Zo verschijnt in mei het vierde seizoen van de dramareeks In Treatment. Verder kunnen we ook uitkijken naar het vijfde seizoen van Insecure, het langverwachte derde seizoen van Succession, het tweede seizoen van Gentleman Jack, We’re Here en Betty en het elfde seizoen van Curb Your Enthusiasm. Een gloednieuwe serie is dan weer de Amerikaanse remake van de Zweedse klassieker Scenes From A Marriage met Oscar Isaac en Jessica Chastain in de hoofdrollen.

  Naast het reguliere aanbod gaat Streamz er ook prat op elke maand uit te pakken met een serie van eigen bodem. Zo kunnen we vanaf 16 juni Glad IJs bekijken, een komische misdaadreeks met Lucas Van den Eynde, Viv Van Dingenen, Koen De Bouw, Luk Wyns, Vincent Van Sande, Barbara Sarafian, Lize Feryn, Tiny Bertels, Laurence Roothooft, Peter Van den Eede, Jan Hammenecker, Nico Sturm, Ward Kerremans en Marthe Schneider in de hoofdrollen.

  In de zomer is het uitkijken naar F*** You Very Very Much, een nieuwe Streamz Original die het chaotische leven volgt van An die plotsklaps besluit om haar leven over een andere boeg te gooien. Ze dumpt haar vriend, neemt ontslag op haar werk en post op haar Instagram geen foto’s meer van haar allerlaatste quinoa-creatie, maar wel van haar apocalyptische katerkop. Naast Frances Lefebure die de hoofdrol speelt, zien we ook Evelien Bosmans (Marina) en Daphne Wellens (Fair Trade) als de beste vriendinnen van An.

  Nog in de zomer staat Storm Lara op de planning. Ella Leyers speelt Lara, een energieke 32-jarige vrouw, die altijd haar grenzen opzoekt, zowel in de liefde als in haar werk. Door haar charisma en energie komt ze vaak weg met haar onbezonnenheid, maar het lijkt erop dat de formule niet meer lang zal werken.

  Voor het najaar 2021 staat The Window gepland, een serie die zich afspeelt in de miljarden business van het internationale professionele voetbal waar spelers aan het einde van het seizoen gekocht en verkocht worden. Deze Engelstalige serie is een Japans/Duitse coproductie waaraan ook Streamz zijn medewerking heeft verleend. In deze internationale cast zien we Vlaamse acteurs als Lynn Van Royen, Glen Wouters, Violet Braeckman, Louis Talpe, Jenne Decleir, Maarten Ketels, Veerle Dejaeger en Barbara Sarafian.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems