1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Succession s3 vanaf 18 oktober op Streamz

  Succession s3 vanaf 18 oktober op Streamz

  Datum: 17/09/2021


  Het derde seizoen van de schitterende serie Succession is vanaf 18 oktober te zien op Streamz, precies 2 jaar na de laatste aflevering van het vorige seizoen.

  Het verhaal van seizoen 3 sluit echter perfect aan bij dat einde van seizoen 2. Na de hinderlaag van zoon Kendall, probeert media mogol Logan Roy al zijn familiale, politieke en financiële relaties aan te spreken om de boel te redden. De bittere strijd om het imperium ontspoort al vlug in een ware familieoorlog.

  Hoe de kaarten precies verdeeld zijn, is nog een beetje onduidelijk. De ene poster laat aan de ene kant Kendall, Tom en Greg zien, aan de andere kant Logan, Shiv en Roman. Oudste zoon Connor hinkt wat achteraan, net nog aan de kant van zijn vader. Op een andere poster zien we dan weer dat Shiv, Connor en Greg de kant gekozen hebben van Kendall; Tom en Roman vormen dan weer een alliantie met Logan.

  Nieuwkomers in dit derde seizoen zijn Alexander Skarsgård, Sanaa Lathan, Jihae, Linda Emond, Adrien Brody, Hope Davis en Dasha Nekrasova.
 • Naar het overzicht van nieuwsitems