1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • The Lord Of The Rings-serie onthult zijn geheimen

  The Lord Of The Rings-serie onthult zijn geheimen

  Datum: 23/01/2021


  Volgens de eerste officiële synopsis waar TheOneRing.Net de hand op wist te leggen, belooft de Lord Of The Rings-serie van Amazon Prime Video ons een wereld die we nog nooit voorheen op televisie of film zagen. Het verhaal speelt zich af in de Second Age van Middle-earth. In de mythologie van Tolkien was de Second Age de periode waarin de ‘rings of power’, met inbegrip van Sauron’s ene ring, hun opwachting maakten.

  Volgens de synopsis zullen we kennismaken met nieuwe en vertrouwde personages die we terugvinden op ontdekte en niet ontdekte locaties. Het epische drama speelt zich af duizenden jaren voor de gebeurtenissen in The Hobbit en The Lord Of The Rings. Ook zullen we (opnieuw) kennismaken met de grootste slechterik die Tolkien maar kon bedenken. Een verschrikkelijk creatuur dat ermee dreigt de wereld volledig in duisternis te hullen. Wellicht hebben we het hier over de jonge Sauron en zijn zoektocht naar de ultieme macht. Het eiland Numenor, dat nooit de zien was in de films, zou de centrale locatie worden. Insiders beweren ook dat de oorlog tussen de elven en Sauron een belangrijke rol zal spelen. Die oorlog eindigde met de nederlaag van Sauron, die daardoor verdreven werd van Eriador.

  J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom, The Orphanage, The Impossible) regisseert de eerste twee afleveringen van de serie waarvan vijf seizoenen gepland zijn. In de rolverdeling zien we een pak nieuwkomers zoals Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers en Daniel Weyman.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems