1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • The New Pope debuteert in Venetië

  The New Pope debuteert in Venetië

  Datum: 29/07/2019

  Het Film Festival van Venetië organiseert dit jaar special screenings van twee langverwachte series. Het betreft het cocaïne drama ZeroZeroZero naar het gelijknamige boek van Roberto Saviano, de auteur van 'Gomorrah' en The New Pope, het vervolg op The Young Pope, de veel geprezen serie van Paolo Sorrentino die overigens ook in première ging aan de Lido in 2016.

  ZeroZeroZero werd opgenomen in Europa, de VS, Zuid-Amerika en Afrika. De hoofdrollen worden vertolkt door Andrea Riseborough (Black Mirror, Bloodline, National Treasure), Dane DeHaan (A Cure For Wellness, Valerian And The City Of A Thousand Planets) en Gabriel Byrne (In Treatment, The Usual Suspects, Maniac). Stefano Sollima (de regisseur van o.a. Sicario: Day Of The Soldado en Gomorrah) is naast een van de bedenkers, ook een van de regisseurs, samen met Pablo Trapero (The Clan) en Janus Metz (True Detective). 

  In The New Pope krijgen we twee pausen geserveerd. Jude Law keert terug, maar krijgt ook gezelschap van John Malkovich als de nieuwe Paus. Andere rollen zijn er voor Stefano Accorsi, Cecile De France, Javier Camara, Ludivine Sagnier, Sharon Stone en Marilyn Manson.

  Beide series worden pas volgend jaar uitgezonden.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems