1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • The Wheel Of Time krijgt tweede seizoen

  The Wheel Of Time krijgt tweede seizoen

  Datum: 1/06/2021


  Amazon Prime Video heeft duidelijk vertrouwen in The Wheel Of Time. Kan ook moeilijk anders want de serie is gebaseerd op de bestsellersreeks van Robert Jordan die zelf 11 boeken schreef (na zijn dood kwamen daar nog drie boeken bij geschreven door Brandon Sanderson).

  Het verhaal speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waarin bepaalde vrouwen beschikken over magie. Het verhaal volgt Moiraine, lid van de ongelooflijk krachtige, volledig vrouwelijke organisatie genaamd de Aes Sedai, terwijl ze aankomt in het kleine stadje van Twee Rivieren. Daar begint ze aan een gevaarlijke, wereldomspannende reis met vijf jonge mannen en vrouwen, van wie wordt geprofeteerd dat een van hen de Dragon Reborn is, de reïncarnatie van een ongelooflijk krachtige persoon die volgens profetieën de mensheid zal redden of vernietigen.

  In de rolverdeling zien we Daniel Henney (Criminal Minds), Rosamund Pike (Gone Girl), Madeleine Madden (Picnic At Hanging Rock), Marcus Rutherford (Bulletproof), Barney Harris (Clique), en Josha Stradowski (Hoogvliegers).

 • Naar het overzicht van nieuwsitems