1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Twee nieuwe series op Quibi

  Twee nieuwe series op Quibi

  Datum: 9/02/2020


  In april wordt met Quibi alweer een nieuwe streaming service gelanceerd. Een van de series die je erop zult kunnen zien is The Fugitive, een remake van de film het Harrison Ford (je kunt de trailer bekijken op onze site). Een andere onbekendere serie die verwacht wordt is Flipped.

  In Flipped volgen we een arm koppel dat van zichzelf vindt dat ze ideaal geschikt zijn om deel te nemen aan een reality show waarin hun huis gerenoveerd zal worden. Tijdens de werken ontdekken ze echter $500.000, verstopt drugsgeld van een drugkartel. Het koppel dat er alles voor over heeft om tv-sterren te worden, wordt gekidnapt…

  In de voornaamste rollen zien we Will Forte, Kaitlin Olson, Andy Garcia en Eva Longoria. Let wel, deze serie – net zoals de overige series van Quibi – is alleen te zien via de telefoon. De afleveringen duren niet langer dan 10 minuten.

  Kijk hier naar de teasertrailer

  Een anderre serie die we op Quibi kunnen verwachten is Most Dangerous Game met hoofdrollen voor Liam Hemsworth en Christoph Waltz. Deze actiethriller volgt een zekere Dodge Maynard (Hemsworth) die een voorstel om te participeren aan een dodelijk spel aanvaardt om op die manier te zorgen voor zijn zwangere vrouw vooraleer een dodelijke ziekte een einde maakt aan zijn leven. Maynard komt er al vlug achter dat hij niet de jager is, maar de prooi. De serie werd geschreven door de scenarist van o.a. Prison Break, Scorpion, Vegas en The Fugitive.

  Kijk hier naar de teasertrailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems