1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verlengd of stopgezet?

  Verlengd of stopgezet?

  Datum: 21/12/2018

  Deadline meldt dat Elementary ophoudt te bestaan na het zevende seizoen, dat nog geen uitzenddatum heeft, maar wel is opgenomen. Een onverwachte ommekeer want in mei werd de serie verlengd met een nieuw seizoen. Elementary is de hedendaagse bewerking van het Sherlock Holmes-verhaal, met Jonny Lee Miller als de moderne Sherlock en Lucy Liu als Watson, zijn assistente.

  Tell Me A Story, de thrillerserie die aan de klassieke sprookjes een donkere en psychologische twist geeft, wordt verlengd met een tweede seizoen. De afleveringen spelen zich af in het hedendaagse New York City. Sprookjes die tijdens dit eerste seizoen een nieuwe eigentijds (thriller)versie kregen zijn o.a. ‘De drie kleine biggetjes’, ‘Roodkpaje’ en ‘Hansje en Grietje’ .

  Mocro Maffia is de best bekeken serie op Videoland tot nu toe. De serie, die sinds 11 oktober te zien is op het streamingplatform, werd al door meer dan de helft van alle Videoland-abonnees bekeken. Door de goede kijkcijfers en de positieve reacties krijgt de serie een tweede seizoen. De misdaadserie kreeg recentelijk de Hashtag Award voor Beste Video On Demand.

  Gezien het succes van Sorry For Your Loss, heeft Facebook Watch beslist dat er een vervolg komt. Sorry For Your Loss , de eerste grote serie van Facebook Watch , gaat over het rouwproces van een jonge weduwe (gespeeld dor Elizabeth Olsen) en de impact die dat heeft op haar familie.

  Get Shorty, de serie die losjes gebaseerd is op de gelijknamige film uit 1995, krijgt een derde seizoen. De hoofdrol wordt gespeeld door Chris O’Dowd die het probeert te maken in Hollywood als producer. Maar al vlug ondervindt onze antiheld dat dit niet zo makkelijk is met een verleden als huurmoordenaar.

  Amazon heeft zijn rechtbankdrama Goliath verlengd met een derde seizoen. In het derde seizoen neemt advocaat Billy McBride (Billy Bob Thornton) het ditmaal op tegen een miljardair en zijn zuster. In de rolverdeling zien we onder meer Dennis Quaid, Amy Brenneman, Beau Bridges, Griffin Dunne en Sherilyn Fenn.

  De Duitse serie Das Boot (zie foto) die geïnspireerd is door de gelijknamige film uit 1981, wordt verlengd met een tweede seizoen. In de cast vinden we namen terug als Vicky Krieps (The Phantom Thread), Tom Wlaschiha (Game Of Thrones) en Lizzy Caplan (Masters Of Sex). De serie kostte $33 miljoen en werd verkocht aan meer dan 100 landen. Bij ons is Das Boot in het voorjaar te bekijken op Canvas.

  Aanvankelijk bedoeld als het vierde seizoen van Narcos, werd Narcos: Mexico uiteindelijk een nieuwe serie die de focus legde op de start van de Mexicaanse drugshandel en hoe die uitgroeide tot wat hij vandaag is. De serie kreeg uitstekende perskritieken. Een tweede seizoen kon dan ook niet uitblijven.

  My Brilliant Friend, de serie die bij ons in première gaat op 25 december op Canvas, wordt verlengd met een tweede seizoen. De acht nieuwe afleveringen zijn gebaseerd op het boek ‘The Story Of A New Name’. We volgen Lila en Lenù in hun volwassen worden en zien hoe ze omgaan met de problemen die zich stellen in hun respectievelijke families.

  Fans die vreesden dat ze The Good Place zou moeten verlaten, zitten safe. The Good Place krijgt er immers nog een vierde seizoen bij! Kristen Bell en haar kompanen mogen o.l.v. Ted Danson een jaartje langer vertoeven in het hiernamaals.

  Nu Disney start met hun eigen streamingsite Disney+, lijkt het er ook op dat alle Marvel-series op Netflix worden stopgezet. Nadat eerder Iron Fist en Luke Cage verrassend werden stopgezet, is het nu de beurt aan Daredevil dat eindigt met het derde seizoen. De enige Marvel-series die nu nog lopen zijn Jessica Jones en The Punisher. Vermits deze reeksen eerder verlengd werden, ziet het er naar uit dat ook zij aan het einde van dit seizoen zullen worden stopgezet.

  Preacher, de serie die gebaseerd is op de graphic novels van Garth Ennis en Steve Dillon, over de geestelijke Jesse Custer (Dominic Cooper), zijn misdadige ex-vriendin Tulip (Ruth Negga) en een Ierse vampier die luistert naar de naam Cassidy die op zoek gaan naar God, krijgt een vierde seizoen. De opnames zullen doorgaan begin 2019 in Australië.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems