1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verlengd of stopgezet? deel 1

  Verlengd of stopgezet? deel 1

  Datum: 16/09/2021


  De uitstekende crimekomedie Only Murders In The Building wordt door Hulu verlengd met een tweede seizoen. De serie vertelt hoe drie inwoners (alle drie true crime-fanaten) van eenzelfde appartementsgebouw op onderzoek gaan wanneer een andere bewoner dood wordt aangetroffen. De verlenging komt er na amper vier afleveringen. Only Murders In The Building scoorde uitstekend bij zowel de kijkers als de pers.

  Het derde seizoen wordt meteen ook het laatste voor Narcos: Mexico, de drugkartel-saga. De laatste tien afleveringen zullen te zien zijn vanaf 5 november. Het derde seizoen exploreert de oorlog die uitbreekt na de arrestatie van Felix Gallardo. Scoot McNairy zal opnieuw te zien zijn als DEA-agent Walt Breslin.

  Ondanks de flauwe recensies wordt Gossip Girl verlengd met een tweede seizoen. De laatste zes afleveringen van het eerste seizoen zullen te zien zijn vanaf november. De serie die zich opnieuw afspeelt in de Upper East Side van Manhattan, volgt een aantal nieuwe personages die zich hoofdzakelijk bezighouden met roddelen en sociale media. De première in juli was voor HBO Max de beste lancering dit jaar.

  Een andere HBO Max, Generation, wordt dan weer stopgezet na één seizoen. Het high school drama dat zich afspeelt binnen het LGBTQ-milieu werd mee bedacht door Lena Dunham, het brein achter de hitserie Girls. Generation volgde een groep studenten die hun seksualiteit exploreren en daardoor heel wat leren over het leven, de liefde en de gezindheid van hun familie.

  Star Trek: Picard krijgt officieel een derde seizoen. Het tweede seizoen komt eraan in februari. Deze verlenging werd eerder al bekend gemaakt omdat seizoen 2 en 3 back-to-back zouden worden opgenomen. Nu is het nieuws van een derde seizoen echter officieel bekendgemaakt. Patrick Stewart, Alison Pill, Isa Briones, Evan Evagora, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Jeri Ryan, Orla Brady, John de Lancie, Annie Wersching en Brent Spiner zullen te zien zijn in het nieuwe seizoen.

  De inheemse komedie Reservation Dogs (volledig gefilmd op een reservaat in Oklahoma) krijgt een welverdiend tweede seizoen. De serie kreeg uitstekende reacties van de kijkers en kon ook de pers behagen. Reservation Dogs volgt vier inheemse jongeren die opgroeien in een reservaat. Een van de bedenkers van de serie is Taika Waititi, de drijvende kracht achter o.a. What We Do In The Shadows en Jojo Rabbit.

  Zoals door bedenkster Alena Smith gepland was, eindigt Dickinson met het derde seizoen. De komedie die het verhaal vertelt van Amerika’s grootste poëet en haar invloed op de hedendaagse maatschappij, eindigt in november wanneer het derde seizoen in première gaat. Uiteraard keert Hailee Stanfield terug in de hoofdrol.

  Disney+ gaat verder met Big Shot, het high school basketballdrama met John Stamos als de in diskrediet geraakte ex college coach die de kans krijgt zich te revancheren als coach van het basketballteam van een eliteschool voor meisjes. Hij leert al vlug dat zijn speelsters empathie en kwetsbaarheid nodig hebben, twee begrippen die tot dan toe voor hem vreemd waren. De beslissing voor een tweede seizoen komt er 2,5 maand na het einde van het eerste seizoen.

  Tijdens hun presentatie van het seizoen 2021-2022 liet TF1 weten dat er een tweede seizoen komt van de politieserie La Promesse, bij ons momenteel te zien op NPO3. Voor rechercheur Sarah Castaing en haar vader Pierre staan nieuwe, spannende tijden te wachten.

  De skatekomedie Betty, gebaseerd op de film Skate Kitchen, wordt door HBO stopgezet na twee seizoenen. De serie vertelt de belevenissen van een diverse groep jonge vrouwen die het proberen te maken in een door mannen gedomineerde skatewereld. Een reden voor de stopzetting werd niet gegeven.

  Hoewel het aanvankelijk de bedoeling was dat Your Honor een miniserie zou worden van één seizoen, wordt het drama met Bryan Cranston als rechter, verlengd met een tweede seizoen. Bij Showtime is iedereen opgetogen want de serie was voor Showtime de meest bekeken miniserie ooit. Waarover het tweede seizoen zal gaan is nog niet bekend, feit is wel dat scenarist en uitvoerend producent Peter Moffat precies weet wat hij nog wil vertellen. Bryan Cranston van zijn kant, is ervan overtuigd dat hij de rechter nog meer diepte kan geven. Het tweede seizoen wordt verwacht eind 2022.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems