1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Vervolg Yellowstone uitgesteld tot november ‘24

  Vervolg Yellowstone uitgesteld tot november ‘24

  Datum: 3/11/2023


  Momenteel kun je op Streamz kijken naar het vijfde en laatste seizoen van Yellowstone, de fantastische westernserie met Kevin Costner in een van de hoofdrollen. Aanvankelijk was het de bedoeling om in maart van dit jaar het vervolg op te nemen met een uitzending tijdens de zomer. Die data leken een beetje te optimistisch want dan kwam het nieuws dat de opnames zouden starten in mei met uitzending in november.

  En dan kwamen de stakingen (van de scenaristen en van de acteurs) en het dispuut met Kevin Costner die er zelfs mee dreigde de serie voor de rechtbank te slepen. Costner wilde zich volledig toeleggen op zijn eigen project Horizon en kon of wilde zijn agenda niet aanpassen aan het schema van de Yellowstone-opnames. Dit alles maakt dat de opnames nog steeds niet begonnen zijn. Het meest recente nieuws is dat het tweede deel van seizoen 5 volgens Paramount nu gepland staat voor november 2024.

  Hoe de serie zal eindigen en hoe we afscheid zullen nemen van het hoofdpersonage John Dutton (Kevin Costner) is nog niet bekend. Net zoals het aantal afleveringen. Waren het er aanvankelijk zes, dan vertelt Taylor Sheridan (bedenker en scenarist) dat hij tien afleveringen nodig heeft om het verhaal van de Duttons netjes af te ronden. Wordt wellicht vervolgd…

 • Naar het overzicht van nieuwsitems