1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verwacht in maart: My Brilliant Friend s2

  Verwacht in maart: My Brilliant Friend s2

  Datum: 26/01/2020


  Vanaf 10 februari gaat in Italië het tweede seizoen van My Brilliant Friend in première. Om de hype wat aan te wakkeren zal The Story Of A New Name eind januari gedurende drie dagen te zien zijn in de Italiaanse bioscopen.

  In The Story Of A New Name zijn Lila en Elena zestien. Het Luzzati-kwartier waar ze wonen werkt voor de beide meisjes verstikkend. Lila is net getrouwd, maar sedert ze de naam van haar man heeft aangenomen is ze niet meer dezelfde. Elena is een voorbeeldige studente in Pisa , maar tijdens de huwelijksreceptie van haar vriendin, realiseert ze zich dat ze niet meer gelukkig is in haar geboortestreek. Tijdens een vakantie op Ischia ontmoeten de twee vriendinnen opnieuw Nino Sarratore, die uitgegroeid is tot een beloftevolle universiteitsstudent. De ogenschijnlijk toevallige ontmoeting zal hun vriendschap voor altijd veranderen.

  In tegenstelling tot het eerste seizoen werden twee van de acht afleveringen geregisseerd door een vrouw, Alice Rohrwacher, de regisseuse van o.a. Happy As Lazzaro. De regie van de andere afleveringen was in handen van Saverio Constanzo, die ook seizoen 1 regisseerde, op verzoek van de mysterieuze schrijfster Elena Ferrante op wiens boeken de serie is gebaseerd.

  My Brilliant Friend – The Story Of A New Name is vanaf maart te zien op HBO.

  Kijk hier naar de Italiaanse trailer

 • Naar het overzicht van nieuwsitems