1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Will Ferrell goes Dallas!

    Will Ferrell goes Dallas!

    Datum: 14/10/2013

    In april maakten we melding van The Spoils Of Babylon, een zesdelige miniserie die Will Ferrell zou gaan produceren en waarin hij ook zou meespelen. Die serie is ondertussen klaar en zal in Amerika in première gaan op 9 januari. Ondertussen is er ook meer bekend over het verhaal en is er een eerste teaser trailer online gezet.

    In het kort komt het hier op neer: onder het pseudoniem Eric Jonrosh schreef comedian Will Ferrell de zogenaamde bestseller 'The Spoils of Babylon', een boek dat het wel en wee vertelt van de rijke familie Morehouse. Het verhaal speelt zich af op de olievelden in Texas tot tussen de satijnen lakens van New York.
    Jonas Morehouse (Tim Robbins) staat aan het hoofd van de machtige en steenrijke Morehouse familie. Samen met zijn dochter Cynthia (Kristin Wiig) en zijn adoptiezoon Devon (Tobey Maguire) runt hij het oliebedrijf. Maar Cynthia en Devon zijn smoorverliefd op elkaar, hun liefde mag echter het daglicht niet zien. Voeg daar nog Cynthia’s duivelse zoon Winston (Haley Joel Osment), haar sloef van een echtgenoot Chet Halner (Michael Sheen) en Devon’s nieuwe liefde Dixie Mellonworth (Jessica Alba) aan toe en je krijgt een gevaarlijke, explosieve cocktail van passie en hartstocht, van bedrog en verdriet. Maar of dat nog niet genoeg is komt daar ook nog eens een handel in illegale wapens bij, internationale spionage, de Sjah van Iran (Will Ferrell) en twee Amerikaanse legergeneraals! Topdramatiek waar Dallas en Dynasty en auteurs als Barbara Cartland, Harold Robbins en anderen nog een puntje aan kunnen zuigen.

    Will Ferrell lijkt het dan ook vooral gemunt te hebben op het persifleren van dergelijke series en romans. Dat blijkt uit ook de teaser trailer en uit de naam van de auteur: Eric Johnrosh. Heette de zoon van JR niet toevallig John Ross?

    Hoelang wij zullen moeten wachten voor we deze miniserie te zien zullen krijgen is niet bekend, hopelijk wachten ze er niet te lang mee.

    Check hier alvast de over de top teaser trailer van The Spoils Of Babylon

    Lees ook: Will Ferrell waagt zich aan een miniserie 







  • Naar het overzicht van nieuwsitems