1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Zombieserie voor de regisseur van Kill List

  Zombieserie voor de regisseur van Kill List

  Datum: 24/08/2019

  Ben Wheatley (zie foto) die we kennen van eigenzinnige films als Kill List, Sightseers, High-Rise en Free Fire, gaat met Generation Z een Brexit-zombieserie maken voor Channel 4. De zesdelige serie gaat over de strijd tussen roofzuchtige babyboomers (de generatie die geboren is tussen 1946 en 1964) en ontevreden tieners.

  De toekomst ziet er allesbehalve rooskleurig uit voor de Britse jeugd: een schijnbaar eindeloze soberheid, astronomisch hoge prijzen voor onroerend goed, onoverkomelijke studentenschulden en een politiek systeem dat er blijkbaar enkel op gericht is om zichzelf te vernietigen. En om alles nog wat erger te maken, het hard verdiende belastinggeld gaat naar de gepensioneerden die als enig doel hebben het de andere zo moeilijk mogelijk te maken.
  De miserie begint wanneer in een klein Engels stadje een mysterieus militair konvooi crasht net buiten een rusthuis. De vrachtwagens vervoerden een toxische stof die door het ongeval binnen sijpelt in het rusthuis. De symptomen van de infectie laten niet lang op zich wachten: alle besmette inwoners hebben een onweerstaanbare drang naar vers, rauw vlees. Terwijl het leger er alles aan doet om dit voorval uit de media te houden en de epidemie probeert in te dijken, neemt een groep tieners het op tegen de vleesetende babyboomers.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems