1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

All Creatures Great and Small (X-mas special) (BBC

Season1.be3,53,55

Het is kerst in Darrowby en iedereen probeert er het beste van te maken terwijl er een wereldwijde oorlog woedt. Een jonge Joodse evacué uit Manchester die nog nooit Kerstmis heeft gevierd, brengt een beetje verwondering, kattenkwaad en vrolijkheid in huis terwijl iedereen wacht op belangrijk nieuws.
Siegfried wordt gevraagd een gewonde River te bezoeken vlak voor een belangrijke race en hij doet een belangrijke ontdekking die Sebright Saunders gebruikt als drukmiddel om River terug op de racebaan te krijgen.
Mrs Hall komt Gerald tegen op de markt en nodigt hem uit voor een Skeldale-kerstviering die eigenlijk helemaal niet gepland was, als hij haar vertelt dat hij Darrowby gaat verlaten. De rest van het huis helpt haar een gastenlijst en een maaltijd in elkaar te flansen, maar zal hij komen opdagen? En zo ja, is Mrs Hall er klaar voor om hem te vertellen wat ze voor hem voelt?


Score

IMDb: Nog geen score beschikbaar

Metacritic: Nog geen score beschikbaar

Rotten Tomatoes: Nog geen score beschikbaarNog geen bespreking beschikbaar

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Nicholas Ralph, Ella Bernstein, Rachel Shenton, Callum Woodhouse, Samuel West, Michael Maloney, Anna Madeley, Will Thorp, Patricia Hodge

Prijzen: Nog geen prijzen of nominaties

Aantal seizoenen: 3

Beschikbaar op BBC First

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •