1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Alphas

Season1.be335

Alphas is een actieserie geschreven door Zak Penn (The Avengers, X-Men: The Last Stand, The Incredible Hulk) en Michael Karnow. De cast bestaat uit Academy Award genomineerde David Strathairn (Good Night and Good Luck), Malik Yoba, Warren Christie, Laura Mennell, Ryan Cartwright en Azita Ghanizada.

In het eerste seizoen maken we kennis met vijf gewone burgers die de grenzen van het menselijk brein kunnen oprekken met bovennatuurlijke lichamelijke en mentale krachten tot gevolg. Deze vijf mensen worden bij elkaar gebracht door neuroloog en psychiater dr. Leigh Rosen (David Strathairn) om zo een team te vormen die zaken onthullen die de CIA, FBI en het Pentagon niet konden of wilden oplossen. Het team bestaat uit voormalig FBI-agent Bill Harken (Malik Yoba), voormalig marinier Cameron Hicks (Warren Christie), de zorgeloze Nina Theroux (Laura Mennell), de autistische Gary Bell (Ryan Cartwright) en de overgevoelige, voormalige CIA-agente Rachel Pirzad (Azita Ghanizada).

 Het team opereert binnen de Defense Criminal Investigation Service van het ministerie van Defensie en onderzoekt zaken die gelinkt zijn aan anderen met Alphas-krachten. De teamleden nemen het recht in eigen hand en werken onder grote tijdsdruk aan uiteenlopende zaken. Ondertussen proberen ze hun verschillende persoonlijkheden te laten samenwerken, zodat de vijand gepakt kan worden en de burgers beschermd blijven. 

Alphas is voor de fans van actie en sciencefiction zeer aan te bevelen. Helaas kwam recentelijk het nieuws dat Alphas na twee seizoenen afgevoerd wordt wegens een drastische daling van de kijkcijfers.

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: David Strathairn, Ryan Cartwright, Warren Christie, Azita Ghanizada, Laura Mennell

Prijzen: 7 nominaties

Aantal seizoenen:
2

Beschikbaar op DVD: Seizoen 1

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •