1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Ballers

Season1.be3,53,55

Je bent een succesvol American footballer. Je leven is gevuld met blitse wagens, mooie vrouwen en exclusieve party’s. Maar wat als er aan dit luxeleventje plots een einde dreigt te komen omdat je niet meer goed genoeg bent, te oud, je geen plaats meer vindt bij geen enkele ploeg, je langdurig gekwetst bent etc. En zo kunnen we nog uren doorgaan ware het niet dat ene Spencer Strasmore, zelf een gewezen atleet, zich bekommert om jouw (financiële) toekomst. Strasmore die nog steeds sukkelt met een letsel dat hij verborgen wil houden voor de buitenwereld, werkt voor een agentschap dat zich bezighoudt met het financiële management van atleten. Maar al vlug wordt het duidelijk dat de ene atleet makkelijker omgaat met het zwarte gat dan de andere.

Dwayne – alias The Rock – Johnson (San Andreas, Fast & Furious 8, Hercules, Baywatch) maakt hier z’n debuut als televisie-acteur. Naast Johnson zien we in de voornaamste rollen ook nog John David Washington (zoon van Denzel en zelf voormalig American Football atleet) als de irritante Ricky Jerret, een footballer op zoek naar een team dat hem voldoende wil betalen, Omar Benson Miller (alias Walter Simmons uit CSI: Miami) als een ex-footballer die een trainersfunctie beoogt , Troy Garity (Boss) als spelersmakelaar, Richard Schiff (The West Wing, Murder In The First, The Affair, House Of Lies) als Mr. Anderson, de baas van het agentschap en Rob Corddry (Hot Tub Time Machine) als Spencer's partner Joe.

Peter Berg, de regisseur van The Kingdom, Hancock en Friday Night Lights (de film én de pilootaflevering van de serie), nam de regie van de pilootaflevering voor zijn rekening. De serie werd bedacht door Stephen Levinson, uitvoerend producent van o.a Entourage en Boardwalk Empire. Mark Wahlberg is een van de coproducenten.

Ballers is na vijf seizoenen beëindigd.

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Dwayne Johnson, John David Washington, Omar Benson Miller, Rob Corddry

Prijzen:
1 prijs en 26 nominaties (waaronder 1 voor een Emmy)

Aantal seizoenen:
5 (de serie is beëindigd)

Beschikbaar op DVD: s
eizoen 1, 2, 3

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •