1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

STHLM Requiem

Season1.be3,53,55

Na een tragisch auto-ongeval gaat criminoloog Frederika Bergman aan de slag bij het speciale onderzoeksteam van de politie in Stockholm. Het team staat onder leiding van de legendarische rechercheur Alex Recht en zijn rechterhand Peder Rydh: getalenteerd, maar ambitieus en licht ontvlambaar. Aanvankelijk wordt ‘burger’ Frederika met de nodige scepsis ontvangen, maar haar intelligentie, logica en frisse kijk helpen het team zaken op te lossen. Daarom wordt ze langzamerhand een geaccepteerd en zelfs geliefd lid van het team, dat naast persoonlijke verwikkelingen onder meer te maken krijgt met gekidnapte kinderen, de moord op een religieus echtpaar en de ontvoering van twee joodse jongens.

Deze ambitieuze serie is de verfilming van de populaire boeken van Kristina Ohlson. Elke aflevering behandelt één specifieke zaak, en iedere aflevering speelt zich een jaar na de vorige af. Eén zaak loopt als rode draad doorheen de hele serie.

De reeks is een coproductie met het Gentse productiehuis Lunanime. In de rolverdeling zul je ongetwijfeld Vlaamse acteurs als Natali Broods, Joke Devynck, Axel Daeseleire en Ronny Waterschoot herkennen.

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Liv Mjönes, Jonas Karlsson, Alexej Manvelov

Prijzen:
geen prijzen of nominaties

Aantal seizoenen:
1

Beschikbaar op DVD:
Seizoen 1 (vanaf 12 maart)

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •