1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Touch

Season1.be335

Weduwenaar Martin Bohm heeft een 11-jarig autistisch zoontje, Jake, dat nog nooit gesproken heeft en dat enorm bang is als je hem aanraakt. Net wanneer de overheid Jake bij Martin weg wil halen, ontdekt Martin dat Jake toch kan communiceren: hij ziet via cijfers patronen en dingen die niemand kan zien en die de levens van mensen met elkaar verbinden. Via die informatie probeert Martin de levens van bepaalde mensen in een bepaalde richting te sturen of dingen te voorkomen.

Deze gloednieuwe serie, mede geproduceerd door Kiefer Sutherland, heeft een interessant uitgangspunt dat zeker voor voldoende variatie zorgt, gezien de mensen wier leven beïnvloed zal worden, in de meest uiteenlopende hoeken van de wereld leven en ook betrokken zijn bij de meest gevarieerde situaties. Elke aflevering presenteert dus een aantal verhaallijnen waarvan de samenhang (nog) niet gekend is. Wat wel spijtig is - en dat heeft natuurlijk alles te maken met een rol waarmee je vergroeid bent - is dat je je niet van het idee kan ontdoen dat de persoon die zich op het scherm voortbeweegt niet Martin Bohm is maar Jack Bauer, die ergens een undercover mission heeft. Dat je je hele serie baseert op het lot is natuurlijk een makkelijke kunstgreep om de vele toevalligheden toch een verklaring te geven. Ook jammer is het feit dat de verhaaltjes zelf niet sterk genoeg zijn om het geheel te dragen.

De serie werd geschreven door Tim Kring, geen onbekende in televisieland vermits hij ook de bedenker was van series als Chicago Hope, Crossing Jordan en vooral Heroes. De serie probeert spiritualiteit te verbinden met wetenschap om zo de samenhang binnen de mensheid te verklaren. Een zeer nobel doel, maar of dat uiteindelijk na 13 afleveringen zal bereikt worden, valt nog af te wachten. Buiten Kiefer Sutherland en Danny Glover, zijn er geen bekende acteurs in de cast.

Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Kiefer Sutherland, David Mazouz, Danny Glover, Karen David, Gugu Mbatha-Raw


Prijzen: nog geen prijzen

Aantal seizoenen: 1

Beschikbaar op DVD: nog niet beschikbaar

Bekijk de trailer

Seizoen 1 (2011) aantal afleveringen: 13

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •