1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Vechtershart

Season1.be3,53,55

Na Feuten, Van God Los en Tessa, brengt BNN met Vechtershart, een nieuwe achtdelige serie die zich afspeelt in de bloedfanatieke, hechte en bijzondere wereld van de vechtsport en boksscholen.

Waldemar Torenstra die we kennen uit Divorce, speelt de hoofdrol en zorgde ook voor het verhaal. Hij speelt Nick Roest, een voormalig kickbokskampioen, die na vier jaar gevangenisstraf vrijkomt. Nick is in de bak beland door een geweldsdelict, waarbij ook zijn jongere broer, de advocaat David Roest betrokken was. Hij probeert zijn leven weer op te pakken en is vastbesloten zich opnieuw een weg naar de top te knokken. Maar daarvoor zal hij eerst in de gratie moeten komen bij de man die hem ooit aan de top bracht: zijn vader John Roest, een meedogenloos trainer - zwijgzaam en charismatisch. Een grootheid in de vechtsport, die met zijn vermaarde Sportschool Roest vele kampioenen heeft voortgebracht.

Naast Waldemar Torenstra en Benja Bruijning (Alles Is Familie, Zwarte Tulp) die de broers spelen, zijn ook Kimberly Klaver (Crimi Clowns), Peter Paul Muller (Gooische Vrouwen), Martijn Fischer (Bloed, Zweet En Tranen), Loes Haverkort (Schneider VS. Bax, Lieve Liza), Kenneth Herdigein (Overspel), Henk Poort (Bureau Raampoort), Imanuelle Grives (Alleen Maar Nette Mensen), Werner Kolf (Nieuwe Buren) en Johan Leysen (The Missing) als de vader van de partij.Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Waldemar Torenstra, Benja Bruijning, Kimberly Klaver, Peter Paul Muller, Martijn Fischer 

Prijzen: nog geen prijzen of nominaties

Aantal seizoenen:
1

Beschikbaar op DVD:
seizoen 1 

Bekijk de trailer

Vechtershart (2015) aantal afleveringen: 8

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •