1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Binnenkort op Netflix: Halston

  Binnenkort op Netflix: Halston

  Datum: 3/05/2021


  Vanaf 14 mei gaat Halston in première op Netflix. De nieuwe serie van Ryan Murphy (Hollywood, Ratched, American Horror Story, American Crime) gaat over modeontwerper Roy Halston Frowick. In deze serie eert Murphy het icoon dat vooral ultra suède gebruikte, wat voor een ultra sjieke look zorgde in de jaren ’80.

  Halston was een regelmatige bezoeker van Studio 54 waar hij samen met zijn vrienden Liza Minelli, Bianca Jagger en Andy Warhol genoot van de disco, het dansen en de drugs. In de jaren ’50 begint hij met het ontwerpen van hoeden voor vrouwen. Zijn ‘pièce de résistance’ was het hoedje dat Jackie Kennedy droeg bij de inauguratie van haar man John F. Kennedy. Na een aantal foute beslissingen verliest hij de controle over zijn modehuis. Hij overlijdt aan AIDS gerelateerde kanker in 1990.

  De hoofdrol wordt gespeeld door Ewan McGregor. Hij wordt bijgestaan door o.a. Rory Culkin (Castle Rock, City On A Hill), Bill Pullman (The Sinner) en Vera Farmiga (Bates Motel). De regie is in handen van Daniel Minahan, de veteraan die afleveringen regisseerde van o.a. Six Feet Under, Deadwood, True Blood en Game of Thrones.

  Kijk hier naar de trailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems