1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • FX maakt data nieuwe series bekend

  FX maakt data nieuwe series bekend

  Datum: 5/06/2021


  Hoewel je er in wezen niks mee bent, is het altijd leuk om te weten wanneer een serie te zien is in de VS. Maar omdat ze vaak bij ons te zien in dezelfde periode, vonden we het nuttig om deze dat alsnog te publiceren.

  Zo gaat de gloednieuwe zevendelige American Horror Stories van start op 15 juli op FX. De serie is een anthologie spin-off van de moederserie American Horror Story met in elke aflevering een nieuw horrorverhaal. Kevin McHale (Glee), Charles Melton (Riverdale), Nico Greetham (The Prom) en Dyllón Burnside (Pose) zijn de acteurs die te zien zullen zijn in het eerste seizoen.

  Het tiende seizoen van de moederserie, American Horror Story: Double Feature, gaat in première op 25 augustus eveneens op FX.
  Verder zijn ook nog Reservation Dogs (te zien vanaf 9 augustus), de komedie van o.a. Taika Waititi over vier inheemse tieners uit Oklahoma die stelen om naar Californië te gaan, seizoen 12 van Archer (25 augustus), seizoen 3 van What We Do In The Shadows (2 september) waarin de vampieren ontdekken dat Guillermo een vampierenkiller is, Impeachment: American Crime Story (7 september) over de Monica Lewinsky/Bill Clinton affaire en Y: The Last Man (13 september) over de overlevenden van de Apocalyps en hun streven om wat verloren ging te herstellen en opnieuw op te bouwen tot iets beters.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems