1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verlengd of stopgezet?

  Verlengd of stopgezet?

  Datum: 21/01/2019

  The First, de serie van House Of Cards-bedenker Beau Willimon, met Sean Penn in de hoofdrol, wordt al na één seizoen stopgezet. De serie die zich in de nabije toekomst afspeelde, volgde de eerste menselijke missie naar Mars. De serie kreeg gematigde reviews wat ontegensprekelijk leidde tot de stopzetting.

  Op de afgelopen Golden Globes-uitreiking was The Kominsky Method een van de absolute verrassingen. De comedyserie won twee Golden Globes, die voor ‘beste comedy series’ en die voor ‘beste acteur in een comedy’. De serie werd ondertussen verlengd met een tweede seizoen dat eind januari zal worden opgenomen in Los Angeles. Michael Douglas en Alan Arkin hernemen hun rollen, net als Sarah Baker als dochter Mindy en Nancy Travis als love interest Lisa.

  Vanaf vorige week kun je op Netflix kijken naar het vijfde seizoen van de comedyserie Grace And Frankie of de tribulaties van twee vrouwen die – nadat bekend werd dat hun echtgenotes gingen samenwonen – gedwongen werden om samen te gaan wonen. De serie wordt goed ontvangen en leverde al enkele prijzen op. Niet verwonderlijk dus dat er ook nog een zesde seizoen komt. Wellicht iets voor 2020…

  Een van de langstlopende series, Criminal Minds, wordt na zijn 15de seizoen stopgezet. Momenteel lopen de laatste opnames van de 15de aflevering van het 14de seizoen. Daarna worden er nog tien afleveringen opgenomen die het 15de seizoen zullen vormen. In totaal zullen er dan 325 afleveringen opgenomen zijn, goed voor een plek in de top-20 van de series met de meeste episodes.

  Vikings wordt na het zesde seizoen niet meer verlengd. Het nieuwe en laatste seizoen telt 20 afleveringen. De eerste helft wordt nog dit jaar vertoond, de tweede helft in 2020. Maar het goede nieuws is dat de makers in gesprek zijn om de Viking-saga te laten voortduren met een nieuwe spin-off serie.

  The Last Kingdom dat voortaan te zien is op Netflix, krijgt een vierde seizoen. Dat nieuws meldde Uhtred in een twitter-bericht waarin hij zijn heldhaftige mannen oproept. Dit vierde seizoen zou beschikbaar zijn in 2019.

  Ray Donovan, de serie waar wij maar niet genoeg van krijgen, maar waarvan bij ons helaas enkel de eerste drie seizoenen verkrijgbaar zijn, wordt verlengd met een zevende seizoen. De opnames zouden volgend jaar in de lente van start gaan in New York waar de serie sedert seizoen 6 zijn intrek heeft genomen.

  Volgens bedenker Baltasar Kormákur is het team alvast gestart met het derde seizoen van Trapped. Kormákur vertelde in een interview dat ze het derde seizoen vlugger willen releasen dan het tweede. “Deze personages hebben nog een heel verhaal te vertellen, daarom willen we niet te lang wachten…” Het tweede seizoen dat bij ons op DVD verschijnt in februari, draait rond een aanslag op een IJslandse minister. Olafur Darri Olafsson die politie-inspecteur Andri Olafsson speelt, herneemt in seizoen 2 zijn rol, maar het is nog niet zeker of hij ook meedoet in seizoen 3.

  Bordertown dat bij ons te zien was op Canvas, krijgt een derde seizoen. De serie vertelt het verhaal van de Finse Sherlock, inspecteur Kari Sorjonen, die probeert zijn gezin samen te houden terwijl hij misdaden moet oplossen. Het derde seizoen wordt momenteel opgenomen en wordt verwacht in oktober 2019.
 • Naar het overzicht van nieuwsitems